Greenwich Village

Located in the prestigious Devonshire House, the apartment was converted for modern living. The four bedroom, three bath with open kitchen, dining and living spaces all equally filled with natural light and high ceilings. The interiors reflect the clients passion for all things French while maintaining an environment for young children. Purchased in 2010, a full renovation at 3500sf involving schematic design to post-construction for two years.

Images: { path: '../../img/Magness-east10th-04.jpg', span: 'col-md-12' },{ path: '../../img/Magness-east10th-07.jpg', span: 'col-sm-6' },{ path: '../../img/Magness-east10th-10.jpg', span: 'col-sm-6' },{ path: '../../img/Magness-east10th-09.jpg', span: 'col-sm-6 clearfix' },{ path: '../../img/Magness-east10th-12.jpg', span: 'col-sm-6' },{ path: '../../img/Magness-east10th-17.jpg', span: 'col-sm-12' },{ path: '../../img/Magness-east10th-18.jpg', span: 'col-sm-6' },{ path: '../../img/Magness-east10th-21.jpg', span: 'col-sm-6' },{ path: '../../img/Magness-east10th-19.jpg', span: 'col-md-12' },{ path: '../../img/Magness-east10th-14.jpg', span: 'col-md-12' },{ path: '../../img/Magness-east10th-15.jpg', span: 'col-sm-6' },{ path: '../../img/Magness-east10th-16.jpg', span: 'col-sm-6' }

Thumbnail: Magness-east10th-14

DOB: 2017-08-08

article Located in the prestigious Devonshire House, the apartment was converted for modern living. The four bedroom, three bath with open kitchen, dining and living spaces all equally filled with natural light and high ceilings. The interiors reflect the clients passion for all things French while maintaining an environment for young children. Purchased in 2010, a full renovation at 3500sf involving schematic design to post-construction for two years.

Badge: 300